web analytics

All you Need to Know About Acrylic Nails vs Gel Nails

ing Kuku acrylic 1197 views

Ora perlu kanggo pindhah dadi adoh minangka kabeh iku tengen kene, jiroh kuku Ponggawa? Sampeyan ora kudu banget amarga jawaban kene kanggo bab apa sing nggoleki. Nalika kita teka tengen kuku acrylic lan kuku gel, kita njaluk ngerti sing loro kuku iki kuku palsu utawa kuku Ponggawa nanging sing paling saka wanita digunakake kanggo Cal iku kuku Ponggawa. Yen sampeyan are looking for kuku paling gawean lan tak stucked antarane kuku acrylic lan kuku gel, kang bakal dadi apik kanggo milih lan kang bakal luwih apik kanggo sampeyan lan bakal cocog karo sampeyan? Sadurunge milih pilihan tengen kanggo dhewe utawa pilihan salah kanggo dhewe, pisanan sampeyan kudu ngerti babagan loro kuku iki.

kuku Acrylic vs kuku gel Bèntenipun

kuku acrylic:

kuku Acrylic vs kuku gelkuku Acrylic sing kuku Ponggawa utawa kuku palsu Applied kanthi nggunakake monomer Cairan utawa Polymer wêdakakêna. Akèh wong wadon nggunakake kuku acrylic kanggo kuku palsu sing katon apik amarga iku katon ora mangu kelangan lan apik tenan. Nalika kita kudu aplikasi kuku acrylic salah siji karo monomer Cairan utawa karo Polymer wêdakakêna, sampeyan kudu online kanggo ngiyataken Cairan utawa bubuk lapisan iki lan iku mung bakal ngiyataken yen bakal kapapar online.

kuku gel:

kuku Acrylic vs kuku gel kuku Gel uga kuku Ponggawa uga kuku palsu nanging sing paling saka wanita nggunakake kuku iki amarga duwe katon gumilap nggilap luwih saka kuku acrylic lan katon kuku liyane alam saka kuku acrylic. Nalika kita kudu aplikasi kuku gel, iku wis Applied karo bantuan saka polishes gel lan polishes gel iki padha pucuk polishes lan nalika Applied, lagi kapapar cahya UV kanggo harden gel.

Kudu dipikir ing kuku acrylic vs kuku SNS prabédan.

Yen sampeyan kroso kangelan ing milih sing arep milih kuku acrylic kanggo kuku alam kita utawa kanggo milih kuku gel kanggo kuku alam kita banjur ayo kang teka iku Pros lan cons sampeyan bakal bisa teka asil sembarang. Nanging sadurunge obah kanggo iku Pros lan cons, sawetara sing uga pengin ngerti, kok iku penting utawa needed supaya?

Akèh wong wadon duwe kuku brittle lan banget lan padha arep kuku kuwat kanggo wong-wong mau, sing alesan milih kuku Ponggawa, sawetara wong duwe masalah wutah kuku lan sing ana uga weruh apa kang kabeh wanita kaya kuku dawa, supaya padha milih Ponggawa kanggo njaluk kuku dawa lan para wanita duwe kuku banget cukup kanggo nggawe desain sembarang ing lan sing siji masalah paling gedhe minangka saben wong wadon kepengin designs ing kuku sing.

Ayo dadi teka Pros lan cons of kuku acrylic.

Pros:-

1: Women duwe kuku brittle lan banget, supaya kanggo milih kuku acrylic bakal pilihan liyane apik.

2: Women duwe pakulinan ala saka chewing kuku lan amarga saka nggunakake kuku acrylic padha mesthi bakal nyisihaken saka iki pakulinan ala kaya paku acrylic sing nyakot mati.

3: kuku Acrylic sing biaya kurang lan korek dompet bakal digunakake, liyane sing bakal seneng nggunakake kuku acrylic.

4:Padha maneh pungkasan saka kuku gel.

5: Padha banget kuwat rampung bener.

6: Yen sampeyan break pucuk acrylic Panjenengan salah sampeyan bisa kanthi gampang ndandani iku ing ngarep dening dhewe.

7: Gampang kanggo mbusak lan luwih gampang kanggo aplikasi.

cons:-

1: Padha bisa ngrusak kuku ngisor amarga saka long term nggunakake kuku acrylic lan bakal nggawe lemah kanggo breeding bakteri lan kelompok jamur.

2: Lagi kuku palsu, supaya katon Ponggawa sing luwih saka kuku gel.

3: Padha bisa cilaka sampeyan iku kalebu bahan kimia sing kuwat lan asep digunakake nalika nglamar utawa ing proses njabut, biasane cilaka kanggo dikarepake wanita.

Pros saka kuku gel:-

1: kuku Gel katon luwih alam lan duwe katon nggilap saka kuku acrylic.

2: wektu ngruwat sing luwih cepet. Lan asep lack lan kimia kuwat.

cons:-

1: Padha digunakake kanggo sedhéla nalika kuku acrylic sing dawa langgeng.

2: Perlu kanggo file mati.

3: Yen kita break kuku gel salah banjur bakal hard kanggo ndandani iku, kita kedhah kanggo manicurist kita banjur ora bisa rampung ing ngarep.

4: lampu UV angel kanggo gain ing ngarep lan bisa nggawe proses kita angel.

Sawise ngerti Pros lan cons saka loro kuku acrylic lan kuku gel, sampeyan bakal ngerti sing kuku acrylic luwih apik nggunakake nanging yen sampeyan duwe masalah alergi kimia mung sampeyan kudu pindhah kuku gel.

tags: #kuku utawa kuku gel Acrylic #kuku Acrylic vs kuku gel #kuku Acrylic vs rega kuku gel #kuku gen

Pengarang: 
    Best Methods to Remove Acrylic Nails with Water
    Metode Best Copot Acrylic kuku karo banyu
    The best thing you need to get
    Acrylic Nail Designs Blue and Other
    Acrylic Nail Designs Blue and Other
    Blue……Blue……Blue is one of the most stylish
    How to Do Acrylic Nails: Steps (with Guidelines)
    Carane Apa Acrylic kuku: langkah (karo Pedoman)
    Women are so much choosy about their

    Komentar wis ditutup.

    kudu maca×

    Top
    css.php