web analytics

Nail Designs Akrilik kthetrat Për Bold dhe sassy vajzat

thonjtë akrilik 909 views

thonjtë akrilik harton kur arrin në kjo është pika më e lartë, atëherë bëhet fjalë për kthetrat kur flasim për thonjtë akrilik harton imazhi i parë i dizajnin më të mirë që shfaqet në mendjen tonë është i çarë. Shumica e grave janë shumë më të frymëzuar nga ky projektimit thua mahnitshme dhe autentike gozhdë. Claws zakonisht të kishte asnjë kuptim, kur ajo është aplikuar vetëm në thonjtë, por kur kthetrat është dhënë një cilësi të ndryshme duke shtuar disa përbërës më shumë si lloje të ndryshme të ngjyrave dhe glitters.You gjithashtu mund të shihni thonjtë akrilik harton për të parë dizajne të ndryshme të thonjve.

Nail Designs Akrilik Claws

Nail Designs Akrilik Claws

Nëse ju do të aplikoni thonjtë akrilik pastaj edhe të provoni një nga dizajnit më të pabesueshme që është thua akrilik thonjsh. Të gjitha gratë janë të frymëzuar aq shumë nga ky dizajn i cili jep një vështrim thua për thonjtë tanë akrilik dhe gjithashtu kjo është e modës tani.

Le të ketë një lëvizje të llojeve tanë të mrekullueshme e harton thua gjenden në mijëra numra, por disa prej tyre unë jam duke shkuar për të diskutuar këtu që janë të modës tani dhe të dyshuarve për të goditur çdo dizajn tjetër. Të ketë një sy në këto harton:

# Granite Nails

Granit është një nga shkëmbi më të përdorur në shumicën e vendeve nga shumica e njerëzve. shkëmb granit është përdorur për të bërë pllaka dhe mermere, pllaka granit dhe mermere janë më të popullarizuara të të gjitha dhe është përdorur kryesisht në shtëpi, zyra dhe ndërtesa të tjera . Ju do të jetë i befasuar duke e ditur se ajo është përdorur edhe për thonjtë si ju jeni në dijeni me këtë. Kështu që, këtu unë jam duke shkuar për të ju tregojnë për të pasur thonjtë granit me dizajn thua.

# Floral Claws

Ju dashuri lule, Unë gjithashtu dua lule edhe çdo organ do lule, në qoftë se dikush nuk, atëherë ai do të jetë më i pafat, por unë nuk mendoj se do të ketë një person që nuk e bëjnë lule dashuri. Provoni mini kthetrat Floral Design thonjtë akrilik.

# Negative Space Nail

A keni dëgjuar ndonjëherë për trend negativ hapësirë ​​gozhdë që është vetëm goditur bazat dhe është mbi të gjitha . Ju duhet të provoni atë në qoftë se ju nuk e dini në lidhje me të, mos e humbni kohën tuaj në të menduarit thjesht shkoni në sallon tuaj dhe të provoni këtë prirje të re gozhdë.

# 10 Shades of Gray

Ju dëshironi të provoni diçka të re dhe të gjallë, por vetëm si gri ngjyra për thonjtë tuaj, atëherë çfarë duhet të bëni, edhe i kemi zgjidhje për këtë, ju nuk keni nevojë të shikoni kudo, sepse çdo problem ka është zgjidhje dhe zgjidhja e këtij problemi është edhe këtu, në qoftë se ju doni ngjyrë gri atëherë pse për të lëvizur ndonjë ngjyrë tjetër. Le të provoni këtë duke pasur 10 hije e gri në 10 thonjtë e gishtit si ne kemi 10 thonjtë dhe 10 hije të ndryshme të gri janë këtu kështu që shkoni për të dhe për të mbajtur të dashur gri si ajo bëhet e mia të preferuar shumë nga shikimin është e 10 hije.

Tags: #Floral Claws Acrylic Nails #Granite Acrylic Claw Nails #How to Get Claw Nails #Long Claw Nails Acrylic #Negative Space Acrylic Nail Claws Design #Short Claw Nails Acrylic

autor: 
  Best Methods to Remove Acrylic Nails with Water
  Metodat më të mira për të Hiq akrilik thonjtë me ujit
  Gjëja më e mirë që ju duhet të merrni
  Acrylic Nail Designs Blue and Other
  Nail Designs Akrilik Blue dhe të tjera
  Blue……Blue……Blue is one of the most stylish

  Komente janë të mbyllura.

  duhet të lexoni×

  më i lartë
  css.php