web analytics

Easy Hacks për të marrë Off akrilik thonjtë me manikyrin e thonjve mbartës

thonjtë akrilik 5716 views

how to take off acrylic nails with nail polish removerthonjtë akrilik janë një nga më tërheqëse dhe këto thonjtë janë për përdorim artificiale dhe kryesisht gra përdorin këto thonjtë, sepse ata nuk duan të tregojnë thonjtë e tyre origjinale, sepse ata janë mënyra vetëm kaq e thjeshtë në sy dhe për të hartuar atë merr aq shumë kohë dhe shumica prej jush definitivisht nuk kanë aq shumë kohë për të dhënë atë vetëm për thonjtë tuaj, jo, ju me të vërtetë nuk e kanë. Në këtë artikull, mësojnë Easy Hacks për Take Off akrilik thonjtë me manikyrin e thonjve mbartës.

Ju gjithashtu mund të shihni thonjtë akrilik harton për të parë dizajne të ndryshme të thonjve.

Për këtë qëllim ju të shkojë në sallon ose preferojnë të përdorin thonjtë akrilik në vend të mbajtur në vazhdim e sipër me thonjtë natyrore, por problemi është kur keni përdorur thonjtë akrilik, pas një kohe që ju të merrni të dini për atë thonjtë akrilik kanë arritur një helaq, vështrim i përafërt që ju nuk mund të punojnë edhe me këtë më shumë dhe këtë kohë ju doni të heqin qafe e thonjve tuaj akrilik.
Shumica e femrave mendojnë se është shumë e vështirë për të kryer këtë detyrë, por ata janë të gabuara. Është shumë e thjeshtë dhe e lehtë për të kuptuar atë dhe të përdorin atë, kështu që le të shkojë në procedurë dhe këtu unë do të ju tregojnë se si për të marrë jashtë thonjtë tuaj akrilik me ndihmën e përdorimit të manikyrin e thonjve mbartës, gjithë rruga që ju duhet të bëni është vetëm ndiqni hapat e dhënë më poshtë, por së pari unë do t'ju them në lidhje me kërkesat që janë të listuara më poshtë.

Ju gjithashtu mund të shihni thonjtë akrilik harton për të parë dizajne të ndryshme të thonjve.

Si për të marrë Off akrilik thonjtë me manikyrin e thonjve mbartës

Kërkesat:
1: Heqes manikyri
2: Thonjsh buffer klasën fine
3: Nail fotografi
4: vazelinë
5: tas
6: Nail Clipper

procedurë:

hap 1: Në shumë para, fillojnë zvogëlimin që së pari të hequr qafe të thonjve tuaj shtesë të rreme në mënyrë që ajo mund të bëjë të lehtë për thonjtë të tjera të hiqet. Merrni një qethës gozhdë dhe të shkurtojë thonjtë tuaj në atë masë ku ju lehtë mund të shkurtojë ato sa më shumë si ju mund të.

hap 2: Merrni një fotografi gozhdë dhe të fillojnë të buffing thonjtë tuaj nëpër të gjitha thonjtë, mos e përdorin atë në një pikë më.

hap 3: Tani të marrë një tas dhe shtoni manikyrin e thonjve mbartës të aceton apo ndonjë tjetër kjo është e gjitha varet nga ju dhe aceton është shumë i ashpër dhe shumë reaktive.

hap 4: Para se të shkojë në hap tre, ndiqni hap pas katër, vetëm në këtë rast, nëse ju jeni duke përdorur aceton manikyrin e thonjve mbartës, sepse ajo është e ashpër dhe mund të dëmtojë lëkurën tuaj apo edhe thonjtë too. Për të mbrojtur lëkurën tuaj nga kjo, përdorni vazelinë mbi lëkurën rreth thonjve.

hap 5: Tani zhytem thonjtë tuaj në një tas që është e mbushur pjesërisht me mbartës manikyrin e thonjve për rreth ( 20 në 25 ) minuta dhe pastaj të marrë off duart tuaja nga tas dhe ju do të vini re se këto thonjtë janë hequr shumë lehtë, por në qoftë se jo, atëherë nuk zbatohen asnjë lloj force mbi të dhe butësisht të marrë jashtë ato, nëse jo pastaj të përsëritur hap 5 dhe të ardhshëm ju do të jetë në gjendje për të marrë atë jashtë dhe kjo është e sigurt për të përdorur.

Tags: #mund të merrni off thonjtë akrilik me ujë të nxehtë #Si për të hequr thonjtë akrilik shpejt #Si për të hequr thonjtë fallco pa dhimbje #Si për të hequr gozhdë #si për të marrë jashtë thonjtë akrilik me mbartës manikyrin e thonjve #hequr thonjtë në shtëpi lehtë

autor: 
  Best Methods to Remove Acrylic Nails with Water
  Metodat më të mira për të Hiq akrilik thonjtë me ujit
  Gjëja më e mirë që ju duhet të merrni
  Acrylic Nail Designs Blue and Other
  Nail Designs Akrilik Blue dhe të tjera
  blu……blu……Blue është një nga më elegant
  How to Do Acrylic Nails: Steps (with Guidelines)
  Si për të bërë akrilik thonjve: hapat (me Udhëzimet)
  Femrat janë aq shumë të zgjedhur rreth tyre
  Learn How to Easily Remove Acrylic Nails without Acetone Quickly
  Mëso Si të Hiq thjesht akrilik thonjve pa aceton Shpejt
  thonjtë tuaj natyrore janë të një shumë të

  Komente janë të mbyllura.

  duhet të lexoni×

  më i lartë
  css.php